Вчера около 09:10 часа на бул. «Осми Приморски полк» във Варна,

...
Вчера около 09:10 часа на бул. «Осми Приморски полк» във Варна,
Коментари Харесай

Автобус от градския транспорт във Варна блъсна 90-годишен старец, инцидентът не е единствен

Вчера около 09:10 часа на бул. «Осми Приморски полк» във Варна, лидерът на рейс от всеобщия градски превоз «Мерцедес» Й.С. (59 г.),  при захождане към автобусна спирка, блъска пешеходец, който се намира на пътното платно.

Вследствие на случая мъжът (90 г.) получава фрактура на бедрото, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота, събощиха от полицията. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Още един случай с градски рейс е станал през вчерашния ден в морския град.  Около 11:10 часа, на бул. «Васил Левски», лидерът на рейс Н.М. (55 г.), за да предотврати произшествие, използва внезапно спирачки и по този начин провокира рухването на пътничка в салона на рейса. Вследствие на случая дамата (49 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. 
Пак през вчерашния ден, към 15:45 часа, в ж.к. «Възраждане», лидерът на «Фиат» Д.С. (24 г.), локален гражданин, при погрешно придвижване обратно, блъска пешеходец, който се намира зад автомобила. Вследствие на случая мъжът (59 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР